Mini Brass

Uppdaterad 2024-01-07/båc


Foto: Henrik Holmberg

Immanuel Minibrass Enköping

Minibrasset är ett juniorbrass för dig mellan 9 och 15 år. Vi träffas och övar måndagar klockan 17.00 - 18.15 i Västerledskyrkan.


Sedan starten efter julluppehållet är vi glada över att ha kunnat hälsa fryra nya Minibrassmusikanter välkomna. De går just nu i vår egen "kornettskola" men har redan även börjat spela med resten av gänget i Immanuel Minibrass!

 

Under året medverkar vi i några gudstjänster och i några konserter tillsammans med Immanuel Brass. Vi har även en övningshelg under året och deltar i SM för minibrassband.

 

För att vara med i Minibrasset behöver du ha spelat ett år och lärt dig grunderna på ditt instrument. I Minibrasset jobbar vi för att alla ska trivas och få utvecklas utifrån sin nivå samtidigt som vi gör musik tillsammans. Om du är äldre än 15 år och vill vara med; kontakta oss så ordnar vi det!

Att vara med i Minibrasset kostar 300 kronor per år plus 200 kronor i hyra för instrumentet om du inte har eget instrument. Kostnaden för läger och övningshelg tillkommer.


Vi som ansvarar för Minibrasset är musiker i Immanuel Brass Enköping.


Immanuel Brass Enköping är anslutet till "Svensk Musik med Mission" (SMM) och "Svenska Brass Bands Förbundet" (SBBF). Dessa organisationer anordnar nationella orkestrar, läger och festivaler som vi arbetar för att våra Minibrassare ska vilja delta i.

 

Om du önskar mer information, kontakta oss gärna (klicka på "Kontakt").


Vårterminen 2024

  • Start måndag 8 januari och avslutning måndag 10 juni
    • Programmet är under planering just nu!